Ilias, Marquez & Stéphane, Sarah & Jasper, Luna & Jonas, Marie, Camille, Charlotte & Hanne aka Les Rats, On Prend Pas

Maandagnamiddag kreeg ik als eerste groep Ilias, Marquez en Stephane over de vloer. Deze 3 radio- en fotogenieke kerels formuleerden al snel de makkelijk te onthouden slagzin: ‘les rats, on prend pas, le débri, oui’. Dit zou wel eens het credo kunnen worden van het collectief 😉

Hierna was het de beurt aan Sarah en jasper. Dit goedlachs duo vond al snel het juiste tempo en haalde in geen tijd het vergotedok helemaal leeg. 

Luna en Jonas waren hierna de cleaners van dienst. Gezien al het vuil tussen vilvoorde en sainctelette al was opgevist door de vorige kanaalvissers, stuurde ik hen zuidwaarts, richting centrum. Gelukkig was de sluis er om hen tegen te houden, of we mochten ze in charleroi gaan oppikken.

Maandagochtend stonden de 4 frisse dames Marie, Camille Charlotte en Hanne me op te wachten. Zij waren op de middelbare school bevriend geraakt, en nu 6 jaar later nog steeds heel close gebleven. Ondanks hun natte onderkant en het zien van een dozijn dode ratten (cfr. slagzin) kwamen zij super goed gemutst aan de kade, met 2 emmers vuil.

Kortom, weer een heleboel fijne mensen die de moedige stap van de kade naar de kakak hebben gewaagd. Dank!

#StaycationBXL