Julie & Dad, Bieke & Friend, Carmen, Deborah & Cathy, Laura & Friend aka the Cleaning Marathon

Gisteren was een toffe en intense dag. Het Laatste Nieuws kwam langs om een artikel te schrijven en Julie bracht haar vader mee (mijn excuses ik ben zijn naam toch vergeten (zodra ik het weet, ga ik ‘aha’ zeggen)). Ook Bieke had een vriendin mee (mijn geheugen laat me in de steek, tag ze alsjeblieft!). Ook dacht ik dat ze misschien in het artikel zouden verschijnen en ik dat als post kon gebruiken, maar jammer genoeg heb ik geen foto. Jullie zullen moeten terugkomen! 😉

Een goed uur later zijn Carmen, Deborah en Kathy in de boot gesprongen en Deborah toonde haar van haar competitieve kant en was super productief!

Laura en haar ‘partner in crime’… of eerder partner in ‘heroïsche actie’ (tag hem zodat ik hier een naam op kan plakken 😅) waren de laatste shift van de dag. Ze moesten vechten tegen een sterke tegenwind en man hadden ze nog steeds een uitpuilende vuilbak, waardoor ze de kayak zelf nog vol met afval hebben gevuld! Het was geweldig!

#StaycationBXL