Lily, Alice, Julie, Cathy, Pierre, Lucille, Beth & Tom, Moïra & Rémi, Lupé aka the duck whisperer, Ines & Abby, Arthur, Amber & Goran

Friends who Canal It Up together, stay together!
Een groep van maar liefst 8 jeugdvrienden, veilig opgedeeld in bubbels van 4, kwam ons helpen. Zij trotseerden weer en wind, met de nadruk op wind, om ons Brusselse kanaal properder te maken en op te fleuren met hun enthousiasme. Met het vinden van een brandblusser hebben zij één van de meer opvallende vondsten van de laatste weken op hun conto staan. Bedankt Lily, Alice, Julie, Cathy, Pierre, Lucille, Beth en Tomç

Aan enthousiasme ook geen gebrek bij Moïra en Rémi. De goesting spatte ervan af en dat leek ook de zon gemerkt te hebben, die op het einde van deze zomer nog eens volop begon te schijnen eens we te water gingen. Al had dat waarschijnlijk ook veel te maken met de charmante Lupé, aka the duck-whisperer. Het aantal watervogels dat ons kwam begroeten en dankbaar kwaakte was niet op één hand te tellen.

De medaille voor moed geven we met plezier aan Ines! Voor het eerst in een kajak en meteen de handen uit de mouwen gestoken om ons te komen helpen – natuurlijk onder de deskundige begeleiding van Abby. Uit zeer goede bron (Ines zelf) hebben we vernomen dat er zich een kajakbacterie in deze jonge held genesteld heeft en het niet bij deze ene keer zal blijven!

De uithoudingsprijs dienen we dan weer aan Arthur, Amber en Goran te geven. Een kajaktocht van maar liefst 2,5u, helemaal tot aan de sluis van Molenbeek, met een zachtjes ondergaande zon en een enthousiast Brussels publiek langs de kade: chapeau!

Dikke, dikke merci aan alle helpende handen!

#StaycationBXL