Luka, Anna, Marieke, Payam, Nomi & Joanna, Coline, Vincent, Leïla & Robin, Ilona & Anke, Arnaud, Dai-Linh & Menno, Arthur, Garance, Vittoria & Paawani

Dinsdag 25 augustus was een wisselvallige dag qua weer, maar had een algemeen hoog niveau aan deelnemers.

De eerste groep kreeg ’t meteen te verduren qua weerelementen. Dat was het Leuvense zestal Luka, Anna, Marieke, Payam, Nomi en Joana, die elkaar nog kenden van de periode samen in het heilig hart instituut te Heverlee. Zij visten snel een gigantisch stuk vloerbebekleding op. Topvangst van de dag.

De volgende bende was iets dichter bij huis: Coline, Vincent, Leïla en Robin verlieten het mooie Oudergem voor de woeste baren van het kanaal. Ze deden dit met verve, en kamden de hele noordzone uit.

Hierna kwamen Ilona en Anke, alsook Arnaud uit Ukkel aan de beurt. Ondergetekende mocht nog eens mee de kayak op, en vond in deze laatste een uiterst behendig vuilvisser. Ook de 2 dames wisten zich zeer goed uit de slag te trekken. Zij gingen meer voor het detailwerk, terwijl Arnaud de grote stukken wist op te vissen.

Vervolgens kwamen Dai-Linh en Menno op visite. Dai-Linh, die bij Recyclart programmeert, wilde helemaal tot aan haar werkgever varen, maar kon jammer genoeg de sluiswachter niet overtuigen hen door te laten.

De afsluiters waren Arthur, Garance, Vittoria en Paawani. Deze Brussels-indiase collaboratie kreeg ook geen regen meer te verduren, en wist de dag waardig af te sluiten.

Grote dank aan alle fijne participanten op een minder zonnige dag.

#StaycationBXL