Nathalie, Lieven, Michel, Kristine, Marleen, Nele and Fransisco AKA The Polar Bears

❄️❄️❄️ 🌨️ Deze zondag doken de temperaturen onder nul en was de gevoelstemperatuur -6°C! We konden alleen constateren dat het warme hart van de Brusselaar niet makkelijk afkoelt! Een mooi gezelschap helden trok warme kleren aan en ging toch te water.

Natalie is kotstudente in Brussel en trommelde Lieven op die helemaal per fiets van Halle naar Brussel reed. Zij testten het koude water uit en kwamen terug met een goed gevulde emmer en enkele verkleumde vingers.

Bij wijze van luxe was er een dokter aanwezig met Michel. Maar ook hij kwam eigenlijk alleen om te vissen naar afval. Achteraf, eens uit het water, bleef hij zelfs vanop de kade afval uit het water vissen.

Kristin was al aan haar vijfde keer toe en bracht deze keer Marleen mee. Samen zijn ze meer dan 100 jaar jong en vol enthousiasme. “we wouden eens elk seizoen uitproberen” zeiden ze.

Als laatste gingen Nele, studente in Brussel, en Francisco, doctoraatstudent, het water in. Een beetje meewarig in het begin maar na 1,5u kwamen ze met een grote glimlach uit het water. Net als al de anderen.

Bedankt allemaal voor jullie strijdvaardige inzet!