Rainy Day

Regenachtige vaardag op het KANAAL. Sorry aan diegenen van wie we geen foto’s hebben deze keer. Het zal niet meer gebeuren :).

De eerste groep was een familie van 4 die op deze hemelvaart-dag goed gekleed waren om de barre weersomstandigheden te trotseren. Terwijl zij vertrokken viel het meteen op dat er veel afval lag te dobberen op het water.

Daarna waren Lucie en haar 2 kinderen aan de beurt. SUPER moedig trotseerden ze de regen en de wind en gingen toch in de boot zitten! Kleine Charly was na het varen ZO fier dat hij zijn aanvankelijke angst OVERWONNEN had. Hij, zijn zus en hun super-moedige mama gingen doorweekt met de tram naar huis, maar wat een overwinning! Zelf het kanaal proper gemaakt en de regen getrotseerd! Bravo!

Solange en Simon kwamen wat later toe omwille van de regen en dat trof, want ze hebben uiteindelijk kunnen genieten van een vaartocht waarbij zelfs de zon is komen opdagen.

Samen met Luka, Margot en Christopher waren de 3 laatste boten op deze eclectische dag te water! De 3 emmers zijn goed gevuld geraakt met allerlei absurde materialen. Deze vaarderzs waren oprecht geinteresseerd in de problematiek en hebben wederom vanalles bijgeleerd over hoe we dit kunnen aanpakken. Enkele van de opgeviste stukken: een opblaasbare matras, dekens, een half-open vuilzak en bizarre stukken plastiek.